Tenen Lezen


De stand en de vorm van tenen zeggen veel over een persoon.


tenen1 De vorm van je tenen staat vast. Daar ben je mee geboren en die kun je niet veranderen. De stand van je tenen daarentegen verandert wel door prikkels van buitenaf. Het zegt iets over je gedrag. De linkervoet staat voor de vrouwelijke kant: emoties, gevoel, creativiteit, liefde en seks en vertrouwen. De rechtervoet staat voor mannelijke eigenschappen: vreugde, ambitie, actie, gehechtheid en onzekerheid en angst. De vorm van de teen, in verhouding tot de andere tenen, geeft aan in welke mate de eigenschap aanwezig is. De stand van de tenen laat zien hoe die eigenschappen zich hebben ontwikkeld in de loop van je leven.

Bij het tenen lezen let ik op een groot aantal kenmerken zoals afmeting, vorm, stand van de tenen ten opzichte van elkaar, verkleuringen en eelt. Ook wordt een element aan elke teen toegeschreven. Alles heeft met elkaar te maken.

Alles is aan de tenen af te lezen. Je kunt je absoluut niet anders voordoen dan je bent. Je kunt jezelf beter leren kennen als je weet wat je tenen over je vertellen. Je kunt je eigen ontwikkeling volgen en zien hoe je reageert op je omgeving. Je kunt je eigen mogelijkheden, sterke kanten en je minder sterke kanten goed onder de loep nemen. Je kunt gemakkelijk zien hoe het op het emotioneel gebied met je gesteld is.

De meest voorkomende klachten aan de tenen zijn:
eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, schimmel of kalknagels, wratten

Wat zou dit ons te vertellen hebben?
Welke boodschap zeggen ingegroeide nagels ons?
de meest voorkomende problemen aan de voeten zijn:
eelt, wratjes, pijnlijke voeten, rode of juist te bleke voeten, gerimpelde voeten....
eelt alleen op de hak in de zomer of door nieuwe schoenen? Nee hoor, niks mee te maken


Tenen lezen geeft geen waarde-oordeel. Er bestaan geen goede of slechte tenen. Iemand is zoals hij is en dat is goed!

Nieuwsgierig geworden wat Uw voeten U allemaal te vertellen hebben?